Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Αδιατάρακτη κοπή μπετόν & χωματουργικές εργασίες
λίγα λόγια για την εταιρεία


 

Η ΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε. έχει έδρα της τα Ιωάννινα. Προσφέρει ότι πιο καινοτόμο έχει η σύγχρονη τεχνολογία στο αντικείμενο των καθαιρέσεων και διατρήσεων που είναι η αδιατάρακτη κοπή οπλισμένου σκυροδέματος.

 

Η επιχείρηση του ΣΙΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ειδικεύεται στην Αδιατάρακτη Κοπή και  Διάτρηση δομικών στοιχείων από συμπαγή υλικά, όπως είναι το μπετόν, η πέτρα και το μάρμαρο.


Είμαστε εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως εξειδικευμένα αδαμαντοφόρα μηχανήματα και με μόνιμο συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό.

Μια ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνικών, η οποία συνθέτει τα συνεργεία εργασιών, καθώς και η χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς, δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρηση να εκτελεί με συνέπεια και ακρίβεια, είτε μικρά έργα όπως η ανακαίνιση μιας κατοικίας, είτε θεαματικές παρεμβάσεις σε μεγάλα δημόσια έργα.

 

Η συνεργασία με καταξιωμένους Πολιτικούς Μηχανικούς για την γνωμοδότηση οποιασδήποτε παρέμβασης όταν απαιτείται, ολοκληρώνουν το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησης.


 

Αγίου Χαραλάμπους 46, Πέραμα, Ιωαννίνων, - Τ.Κ.: 45445
Τηλέφωνο: 2651081908, Κινητό: 6972620532
email : info@simosgeorgios.gr, simosgeorgios.adiatkopi@yahoo.com