ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Αδιατάρακτη κοπή μπετόν & χωματουργικές εργασίες
όλες οι υπηρεσίες μας


 

Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο!
 

 

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο, ιδιωτικό ή δημόσιο με αντικείμενο την αδιατάρακτη κοπή  και τις διατρήσεις παντώς τύπου αφού διαθέτουμε τον κατάλληλο και πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό. Έχουμε στη διάθεσή μας συστήματα αδιατάρακτης διάτρησης όπως το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα DD 200, που μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες όπως ξετρυπήματα, διατρήσεις κοντά σε ακμές επιφανειών, διατρήσεις σε κατοικημένα κτίρια, διατρήσεις σε εύθραυστα υλικά, διατρήσεις εξαερισμού, Διατρήσεις για τοποθέτηση αγκυρίων, με ακρίβεια και ευκολία.

Επίσης συστήματα ηλεκτρικής κοπής όπως το ηλεκτρικό σύστημα κοπής  DS TS20-E, το οποίο αποτελεί επαγγελματική λύση για εφαρμογές αδιατάρακτης κοπής σκυροδέματος ελαφριάς μορφής. Είναι ιδανικό για ανοίγματα σε παράθυρα, πόρτες, ιδανικό για κατεδάφιση σκυροδέματος και εργασίες επιδιόρθωσης, για ομαλή κοπή σε όλες τις θέσεις, πλάγια κοπή και κλιμακωτά κοψίματα και τέλος έχει τη δυνατότητα να κόβει σε βάθος έως 31 εκατοστά σε οπλισμένο σκυρόδεμα. Επίσης διαθέτουμε σύστημα αδαμαντοφόρας συρματοκοπής όπως το DS-WS10 αλλά ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη όπως το ΖΕΥΣ XP65E με ηχομονωτικό κάλυμμα τύπου Vision.

 

Η επιχείρησή μας διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο στον εξοπλισμό αδιατάρακτης κοπής και εκτελεί με συνέπεια και ακρίβεια, διατρήσεις, κατεδαφίσεις, κοπές είτε σε μικρά έργα όπως η ανακαίνιση μιας κατοικίας, είτε σε θεαματικές παρεμβάσεις σε μεγάλα δημόσια έργα.